Unelma, oli se sitten suuri tai pieni, on aina henkilökohtainen asia. Jokaisella on omat unelmansa. Oma ajatuksensa siitä, mikä tekee elämästä parhaan version. Unelma tai haave, miksi sitä haluaakaan kutsua, voi koskettaa mitä elämänaluetta tahansa. Se voi liittyä työhön, parisuhteeseen, perheeseen, matkustamiseen, oman kodin hankintaan..
Unelmat...

Hyvää maaliskuun ensimmäistä päivää!Viikonlopun auringonpaiste saa alkaneella viikolla jatkoa. Niinhän sitä sanotaan, että maaliskuu maata näyttää.
Kuisti alkaa pikkuhiljaa kuoriutumaan lumipeitteen alta ja saa sielun hyrisemään tipitiitä. Kevättä on rinnassa varmasti jo itse kullakin eikä vähiten Päiväkankaan emännällä. Monenlaista mukavaa asiaa...

Ulkoilua aivan ihanassa talvisäässä ja vuorenvalloitusta vuohikaverin kanssa, sellaista oli ohjelmassa tänä lauantaina. Vuohet ovat veikeitä ja leikkisiä yleensä vielä vanhemmallakin iällä. Pian 13-vuotta täyttävä Elsa-kuttu leikkimässä Ainin kanssa "vuoren" päällä. Kuvassa toki vain vuorenhuippu. :)

Vuorotellen nyppylän päällä kävivät Ainin...

Lunta on tullut jo ties montako päivää putkeen. Vaikuttaisi lähes siltä, että taivaallinen lumikone on mennyt epäkuntoon ja sitä myöten ylisyötön puolelle. Muuten ei niin kovasti haittaisi lumentulo, mutta täällä maaseudulla tuppaa teiden kunnossapito laahaamaan hieman jälkijunassa. Usein saa jännittää miten aamulla lähdetään pihasta, jos on...