HOITOLAN TILAT

Pihapiirissämme, päärakennuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsee nykyaikainen huoneisto/asuinrakennus (rakennusvuosi 2006). Hoitolalta on matkaa kotiovellemme vain kymmenisen metriä. Rakennuksessa on yksi suurehko huone, wc sekä käytännölliset pesutilat. Huoneen ikkuna tuo luonnonvaloa, tilat ovat avarat ja valoisat. Tiloissa on sähkö, juokseva vesi, lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto. 

Hoitokoiran/koirien käytössä oleva huoneisto on kooltaan noin 20 neliötä. Se on kodinomainen, ei lainkaan laitosmainen tai häkkiolosuhteita muistuttava. Seinät on paneloitu raikkaan valkoisiksi. Laattalattian vuoksi tila on helppo pitää puhtaana. Tilat siivotaan ja desinfioidaan jokaisen hoitokoiran jälkeen.

Huone on sisustettu kodinomaisesti, kuitenkin ottaen turvallisuusnäkökulma huomioon. Huoneessa ei ole mitään koiralle haitallista, kuten viherkasveja.

Huoneesta löytyy mm. sohva, lipasto, jääkaappi ja pakastin. Ruuat on mahdollista säilyttää jääkaapissa tai pakastimessa, mikäli koirasi syö esimerkiksi raakaruokaa. Huom. Kerrothan meille, mikäli koirasi osaa itse avata jääkaapin, niin tiedämme laittaa siihen lukon. 

Tila on koiralle miellyttävämpi, kun sillä on käytössään oma peti/viltti, omia leluja ym. Pidän tärkeänä myös sitä, että koira saa syödä tuttua ruokaa. Siksi suosittelen lämpimästi, että koiralle pakataan mukaan oma ruoka hoitoon tullessaan. 

Huom. Huoneistossa on myös ihmiselle yöpymismahdollisuus. Mikäli koirasi kärsii voimakkaasta eroahdistuksesta tai muusta syystä olisi hyvä, ettei sen tarvitse nukkua yksin, ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta. Erillistä korvausta vastaan pystymme järjestämään niin, että joku yöpyy koirasi kanssa ja juttelee sille rauhoittavasti. 


Muistilista
Mitä mukaan hoitoon?

Pakkaa koirasi mukaan:

* omat ruuat: ruoka annetaan koirallesi juuri samaan tapaan kuin kotonakin. Nappulat kuivana tai liotettuina, raakaruokaa tai luut suoraan pakkasesta, omistajan haluamalla tavalla.

* oma, tuttu peti tai makuualusta. Koirasi on mukavampi olla vieraassa ympäristössä tutun hajun ympäröimänä. Jos et halua raahata petiä, ota mukaasi vaikkapa vanha paita tai pyyhe, jossa on kodin ja omistajan hajuja.

* panta tai valjaat, hihna tms. talutin. Varmistathan, että ne ovat ehjät ja turvalliset.

* koiran leluja, aktivointivälineitä, nameja tai luita. Niiden antaminen sovitaan ja toteutetaan omistajan pyynnön mukaisesti.

* mahdolliset suun kautta annettavat lääkkeet, tarvittaessa oma harja tai kampa.

* rokotustodistus (voi laittaa myös kuvan todistuksesta WhatsApp-viestillä/tekstiviestillä/sähköpostitse).

Lämpimästi tervetuloa!