Yksilöllistä, kodinomaista lomahoitoa maalaismaisemissa

Päiväkankaan tila tarjoaa lomahoitoa koirille. 
Hoito on laadukasta ja yksilöllistä, sellaista, johon voisimme kuvitella omankin koiran vievämme. 

Hoitolamme kantavina ajatuksina onkin yksilöllisyys, häkittömyys ja kodinomaisuus.
Koirasi tullessa meille hoitoon, se otetaan osaksi perheemme arkea ja sen hyvinvointi on meille sydämen asia. Voit olla varma, että teemme parhaamme sen viihtyvyyden eteen. 

Hoitolan väkeen kuuluu koko perheemme, mutta päävastuun toiminnasta ja koirista kannan minä eli Suvi. Olen ollut koirien kanssa tekemisissä jo monta kymmentä vuotta, minulla on ollut ilo tutustua lukemattomiin eri koiriin ja -rotuihin. Omia koiria on ollut n. 25 vuoden ajan. Tällä hetkellä perheessämme on kolme keskenään hyvin erilaista koiraa. Lisää koiristamme löytyy täältä.
Kasvattajan perustutkinnon olen suorittanut Raahessa vuonna 2011. 

Hoitolamme on pieni ja rauhallinen, koirien maalaishotelli keskellä kauneinta Pohjois-Pohjanmaata. Sijaintimme on hyvä: Luohualle hurauttaa monesta paikasta reilusti alle tunnissa (esim. Raahesta, Kempeleestä ja Oulaisista 45 min.). Sijaitsemme keskellä kaikkea, mutta kuitenkin omassa rauhassa. 

Rauhaa ja yksilöllisyyttä vaaliaksemme, otamme kerrallaan hoitoon vain saman perheen koiria. Hoitolassamme on tällä hetkellä yksi hoitokoirille varattu huoneisto. Huoneistoon sopii majoittumaan kolme saman omistajan koiraa (sillä oletuksella, että ne tulevat hyvin toimeen keskenään). 
Hoitolan pienuudesta johtuen hoitoaikoja on rajoitetusti. Varaathan siis paikan ajoissa, ajantasaisen varauskalenterin löydät hinnasto-sivulta. 

On tärkeää, että hoitojakso on koirallesi mahdollisimman miellyttävä ja stressitön. Haluamme sen viihtyvän ja aidosti nauttivan olostaan hoidossamme. Sinun loma-aikanasi myös koirasi lomailee.

Paras palaute on koira, joka on innokas tulemaan uudestaankin lomahoitoon! 


Lomapuuhaa

Sen lisäksi, että koirasi saa lomansa aikana levätä ja rentoutua omassa huoneessaan, on sille tiedossa mukavaa maalaispuuhaa. Päiväkankaan tila sijaitsee suurella, rauhallisella tontilla.
Olemme tehneet pihalle noin 1000 neliön aidatun kentän pelkästään koiria varten. Siellä on lupa irrotella; juosta niin lujaa kuin pääsee ja leikkiä mielin määrin. Aitauksessa on koirille aina tarjolla raikasta vettä, leluja ja myös joitain luonnon omia aktivointipaikkoja, kuten suuria kiviä.
Iso aitaus on koirien käytettävissä koko kesäkauden ja talvella lumitilanteen sallimissa rajoissa.

Mikäli koirasi tulee lomahoitoon laumatoverinsa kanssa, saavat ne telmiä aitauksessa valvotusti yhdessä.
Koiran tullessa hoitoon yksin, on sille halutessanne mahdollista laittaa leikkikaveriksi joku meidän omista koirista. Nämä ovat aina tapauskohtaisia ja erikseen sovittavia asioita. On myös vaihtoehto, että koira touhuaa aitauksessa itsekseen tai leikkii ihmisen kanssa. Aitojen sisällä on monet kerrat pelattu koirien kanssa jalkapalloa ja monenlaista muuta mukavaa!

Tässä aitauksessa ei tila lopu kesken! 
Aitauksen aita on korkeudeltaan n. 120 cm. Kerrothan meille, jos koirallasi on taipumusta kiivetä aitojen yli.


KOIRIEN HIEKKALAATIKKO /TALVILEIKKIPAIKKA

Tilallamme on koiria varten myös suuri hiekkakenttä, ns. koirien hiekkalaatikko, jossa on sallittua aivan luvan kanssa kaivaa ja kuopsutella. Usein siellä on meneillään kaivuukisat, kun koirat innostuvat tosissaan kaivamaan vieretysten. Myös hiekkalaatikko on aidattu.

Hoitolan yhteydessä on suuri pesuhuone, jossa tassujen pesu ja kuivaus onnistuu leikkien jälkeen. :) 

Talviakaudella hiekkalaatikko toimii koirien pääasiallisena leikkiaitauksena.