KOIRAT

Devilish Vodka Martini (Mara)

s. 22.5.2021

Irlanninterrieri

Mara on lauman uusin tulokas, se saapui perheeseemme elokuun 2021 alkupuolella. Vielä olemme tutustumisasteella, mutta jo nyt Marasta on tullut perheenjäsen. Se on osoittanut todellista terrieriluonnetta. Mara on voimakastahtoinen, vahvahermoinen, rohkea ja uskalias. Se uskaltaa tehdä mitä vain eikä mikään hermostuta sitä. Mara haluaa olla kaverina kaikessa ja se rakastaa ihmistä syvästi. Sylihetket on Maralle erityisen mieluisia ja se ottaa sylissä heti uniasennon. Mara on myös hyvin oppivainen, sitä on helppo kouluttaa vastaanottavaisuuden vuoksi.
Nuoresta iästään huolimatta Mara on aloittanut jo eskarin. Se käy muutaman viikon välein tutustumassa turkinhoidon saloihin trimmieskarissa. Lämpimästi suosittelemme Trimmaamo Tassutaikuria

Jaska on Maran paras kaveri ja pentukaksikko touhuaa päivittäin monta monituista tuntia. Välillä nukutaan kyljetysten ja sitten taas painit jatkuu. Pihamaalla tutkivat kaikki paikat eikä mikään jää tältä kaksikolta havaitsematta. Violetdream Mister Busybody (Jaska)
s. 28.1.2021
Shetlanninlammaskoira

Jaska on täyttänyt sydämemme shelttimäisellä lempeydellään, palveluhalullaan ja auttavaisuudellaan. Se on koira, joka haluaa olla aina omien ihmistensä mukana, touhussa kuin touhussa. Jaskan voi ottaa mukaan mihin vain, se viihtyy siellä missä omat ihmisetkin ovat. 
Jaska tulee mainiosti toimeen kaikkien muiden eläinten kanssa. Se on hyvää pataa niin toisten koirien, kissojen kuin kanojenkin kanssa. Jaska pitää kaikista ihmistä, uudet ihmiset ovat sen mielestä potentiaalisia tulevia ystäviä. 

Jaskan kanssa harjoitellaan päivittäin kotioloissa perustottelevaisuutta. Tottelevaisuutta treenataan arjen lomassa siten, että oppiminen on koiralle mahdollisimman helppoa, hauskaa ja miellyttävää.
Sheltin oppimiskyky on aivan omaa luokkaansa. Sen kanssa on inspiroivaa elää ja tehdä asioita. Pidemmän tähtäimen suunnitelmana on harrastaa Jaskan kanssa Tokoa sekä mahdollisesti agilityä. Jaska kävi ensimmäisessä Match Showssa hieman vajaa 7 kk:n ikäisenä ja käyttäytyi näyttelypaikalla esimerkillisesti.
Päiväkankaan Pieni Toivo (Topi)
s. 6.10.2019

Pystykorva-mix (3/4 Suomenpystykorva,
1/4 Pohjanpystykorva)

Ahkera työmyyrä Topi. Aina valmiina kaikeen touhuun, oli se sitten maalla, merellä tai ilmassa. Väsymätön kumppani lenkkipolulle, hiihtoladulle, veneilemään tai mihin tahansa aktiviteettiin. Uudet asiat jännittävät Topia pienen hetken, kuten esimerkiksi veneily ensimmäisen kerran. Mutta sitten kun pelastusliivit oli laitettu päälle, jännitys oli jo enimmäkseen laantunut.

Topi on tuonut paljon iloa meidän kaikkien elämään ja saanut koko perheen innostumaan liikunnasta uudella tavalla. Isäntä käy Topin kanssa juoksemassa useamman kerran viikossa, yhdessä he treenaavat polkujuoksua. Maratoneilla isäntä käy kuitenkin yksin, mitenkä lie järjestäjät suhtautuisivat, jos Topi pyrkisi kisapaikalle?
Topilla on paljon ystäviä, niin ihmisiä kuin eläimiäkin. Topi rakastaa toisia koiria ja järjestääkin mielellään koiratreffejä aitauksessa. Aitaus on niin suuri, ettei ole hauskaa yksin siellä juosta. Kavereiden kanssa on paljon mukavampaa!Kuvia vuosien varrelta

Kamu, Pepi, Tara, Ukko ja Topi