Tässä ollaan me, Päiväkankaan ihmisasukit. Poika tapasi tytön vuosia ja taas vuosia sitten, voidaan varmaankin puhua jo vuosikymmenistä. Sitten mentiin naimisin ja kohta meitä olikin jo viisi.

Olemme eläväinen perhe, josta lähtee ideoita, naurua, laulua ja kaikenlaista hassun hauskaa. Olemme luovia persoonia, aina on jotain uutta meneillään. Milloin yksi maalaa taulua tai toinen kirjoittaa runokirjaa. Kolmas tapetoi seiniä ja suunnittelee jo seuraavaa remonttia. Neljäs leipoo kakkuja ja soittaa paistoajat kitaraa. Viides ajelee traktorilla maanmuokkaus hommissa ja suunnittelee perunamaan laajennusta.
Meidän elämäntavassa on monta syytä asua maalla, joista tietysti suurin ja merkittävin on eläimet. 
Me käydään perhekävelyillä koirien kanssa, sillain maalaisittain koko tien leveydeltä. 
Kokoonnutaan tupaan leikittämään koiria ja kissoja, onneksi on iso pirtti missä pemuta.
Kesällä viedään vuohia koko porukan voimin laitumeen ja korjataan aitoja yhteistyöllä. (Vuohia omistavat ihmiset ymmärtävät tuon aitojen korjauksen). 
Iltaisin varmistamme toisiltamme, onko koirat saaneet jo iltaruuan? Onhan kanalasta munat haettu? Veikö joku jo vuohille iltapuuron? Missä Tilli on, entä onko Ellua näkynyt?  
Eläimet on niin suuri osa meidän arkea ja elämää, ettei niitä voi erotella toisistaan. Koko ihmisväen voimin niistä huolehdimme, ovathan ne meidän ystäviä ja perheenjäseniä. 
Sen lisäksi, että saamme asua maalla, meillä on ilo asua unelmiemme kodissa. Kankaalan tila on perustettu 1500-luvulla ja se on alueen vanhimpia tiloja. Kotitalomme on rakennettu 1900-luvun alkupuoliskolla ja sittemmin remontoitu vanhaa kunnioittaen. Muutimme tälle perinteikkäälle tilalle syksyllä 2016 ja siitä on muodostunut todellinen koti meille kaikille. Vanhan hirsitalon henki on vertaansa vailla, täällä on hyvä olla ja elää. 
Maaseudun ihmeiden lisäksi rakastamme maailman ihmeitä. Toisinaan pakkaamme itsemme autoon tai lentokoneeseen ja hurautamme katsomaan miten muualla eletään.
Vielä on monta maata näkemättä, monta kokemusta kokematta. 


Mukava että olet löytänyt tiesi sivuillemme, toivottavasti viihdyt! 

Päiväkankaan väki